Lilla Lamm på kvällspromenad

Det började som en helt vanlig kvällspromenad med Lill, Linda, vallhunden, ridgebacken, samojeden och lapphunden. ...och Deli.



Lilla Deli trippade ett halv steg efter Lill hela tiden och gick inte att locka med på några som helst intervallträningsspurter. Jag springer lite eftersom jag ska gå på bröllop snart och jag tyckte att Deli gott kunde behöva göra något åt sin päronform, han också. Men icke. Det enda som fick honom att släppa jeanstyget var en extra saftig planta längs vägen och knappt det.

När vi gått någon kilometer och kommit in i skogen hördes plötsligt ett dunk. Vildsvinsfällan!!! Var var hundarna? Ridgebacken, vallhunden, samojeden räknades raskt in men se lapphunden fattades. Hon satt i säkert förvar i fällan! Det var ju bara att öppna luckan och släppa ut henne men vi lyckades inte riktigt gillra den igen så det får bonden göra själv.

Vid det här laget var lilla lammet slut. Hans lilla päronkropp är väl inte gjord för raska promenader utan snarare för sakta mak och konstant betande. Vi tog oss hem och lilla Deli lär nog somna ovaggad ikväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0