Kokkonsult
Konsulten hemma har en specialitet; revben.
Häromdagen gjorde han dessa i ugnen och de smakade helt underbart. Hemligheten ligger i - fick jag lära mig nu- att han använder ungefär allt i skafferiet; rapsolja, rörsocker, mörk sirap, ingefära, cayennepeppar, lite sweet chili, soya och Coleman's senap. Snitta fettsidan och marinera revbenen i en påse där du blandat allt i en dag eller så.
Revben av lamm
Kocken själv njuter av maten
Häromdagen gjorde han dessa i ugnen och de smakade helt underbart. Hemligheten ligger i - fick jag lära mig nu- att han använder ungefär allt i skafferiet; rapsolja, rörsocker, mörk sirap, ingefära, cayennepeppar, lite sweet chili, soya och Coleman's senap. Snitta fettsidan och marinera revbenen i en påse där du blandat allt i en dag eller så.
Revben av lamm
Kocken själv njuter av maten
Kommentarer
Postat av: Konsulten
Be nice to consultants, we add value to the food chain ;)
Trackback