Kross som kross för flickorna

Efter tre veckors karantän var det bara ett fotbad mellan benämningen bagglamm och avelsbagge för vår klövernosde charmör Lime.


Efter pedikyr och kort bilfärd till sommarhagen släppte vi in honom i "krossfållan" på sommarbetet. Ropade på FÅÅÅÅÅÅREN och det dröjde inte förrän förväntansfulla bräkanden hördes.Damerna i sommarhagen kom glatt springande för att få sin spannmålskross. Döm om deras förvåning när de framme vid fållan möttes av Hjärtekrossaren Lime. (Utan att peka ut något får kan sägas att vissa får i första hand fokuserade på matkrossen.)Lime möttes helt klart med mer intresse och mindre fasa än förra årets jättebagge; Hampus med hornen som fick damerna att vända på klöven och fly. Med kross lockade vi dock tillbaka dem den gången och han tog sedan väl hand om dem.

Efter en hastig hälsningsceremoni travade flickorna iväg på ett särdeles fjöntigt vis och baggen travade efter. Upp ett varv i skogen och de modiga väntade sedan på en närmare presentation på öppen mark. Några stod avvaktande kvar i dungen.Om någonting här i världen följer någon slags rutin, så kommer förhoppningsvis de första lammen runt den 23 mars nästa år. Kvällen här i byn har bjudit på vackert väder och en fin solnedgång så Lime har haft de bästa förutsättningar att förföra damerna.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0