Kung Bandit

Vår lille Bandit är numera Kung av Fårhagen. Han har betäckt både Bolly och igår Lilla Pims, som numera är Ganska Så Stora Pims och någon decimeter högre än Kungen själv. Men kärleken tar ingen sådan hänsyn; bara viljan räknas.

Träckproverna har skickats iväg till Vidilab, som kollar dem för eventuella parasiter. Detta ingår i vårt sk Lilla Paket i Djurhälsovården.  För 1000 kr/år får vi:

  • Analys av parasitprov - två träckprov per år ingår
  • Obduktioner utan kostnad
  • Sex nummer av tidningen Djurhälsonytt årligen
  • Rabatterat pris på kurser
  • Telefonrådgivning angående besättningsproblem

Våra tre lamm-tanter tittar oförstående på en när man tar upp ämnet lamm. Anna och Skrållan har en smula juver, men Pippi ingenting. De går där i sitt stall i allsköns ro och äter hö, färska grenar o löv, säd och äpplen och tycker nog livet är ganska uthärdligt trots allt.Kommentarer
Postat av: Kicki

Hallåhej, har inte tittat här nästan sen ni startade p g a att jag bor för långt ifrån och är lite dum i huvet. Nu iallafall, fick skumma till slut för det var mkt att läsa och timmen är sen. Ville bara säga: Ni är ju helt fantastiska! Vilket arbete! Och vad tråkigt med de klövsjuka! Önskar er mycket lycka framöver, cyberkram; Kicki Mang.

2008-10-19 @ 23:30:22
Postat av: Lill

Hej Kicki!Ja, du bor ju en bit bort; ni har väl inte haft ledningar som nått ändå upp förrän nu?Mycket jobb, sorg och mest glädje har det varit under det gångna året. Kan rekommendera fårinnehav; går även att ha däruppe där du bor. Hur många ska vi skicka?Kan väl höras på vanliga mailen/tfn?Kram Lill

2008-10-21 @ 07:27:15
Postat av: Lennart

Hej!Rekommenderar Skype med bordsmikrofon och högtalare. Kan inte bli bättre!H-n!

Lennart

2008-10-21 @ 12:49:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0